Resultaten voor huis verkopen met lening vlaams woningfonds

huis verkopen met lening vlaams woningfonds
Sociale leningen Gemeente Ham.
het bouwen of renoveren van woningen om ze daarna te verkopen. het kopen van gronden en verkopen van sociale bouwgronden. het verstrekken van sociale leningen aan particulieren voor het bouwen, kopen en saneren van woningen. 011 42 39 25. Verzekering gewaarborgd wonen. Het kopen, bouwen of renoveren van een woning houdt altijd een zeker financieel risico in. Om dit risico te beperken kan je een gratis verzekering afsluiten tegen inkomensverlies. Hieraan zijn volgende voorwaarden verbonden.: Iedereen die een hypothecaire lening aangaat voor het bouwen, kopen of renoveren van een woning en hiervoor minstens 50 000 euro of 23 300 euro leent. Indien je alleen leent mag jouw netto belastbaar inkomen van het derde jaar voor aanvraagdatum niet meer bedragen dan 33 130 euro. Indien je met twee de lening hebt gesloten ligt deze grens op 46 940 euro. Per persoon ten last wordt dit maximumbedrag met 2 700 euro verhoogd. Geen woning in eigendom hebben tenzij het gaat om een woning die ongeschikt is voor bewoning. de woning tot hoofdverblijfplaats nemen.; de bewoonbare vertrekken van een huis mogen samen niet meer dan 210 m beslaan.;
Lenen.
Indien de woning niet langer als hoofdverblijfplaats is bestemd, moet het krediet ofwel vervroegd terugbetaald worden ingeval van verkoop ofwel wordt de lening verdergezet tegen de referentierentevoet, zoals geldig bij het aangaan van het krediet, verhoogd met twee procentpunten. Wat indien ik niet meer voldoe aan de inkomensvoorwaarden en ik heb een sociale woonlening? Indien u deze woning in het verleden hebt gekocht, blijft u gewoonweg eigenaar van deze woning, zelfs indien uw inkomen de maximale grenzen van de inkomensvoorwaarden zou overschrijden. Indien u voor de aankoop van deze woning een lening bij de VMSW of het Vlaams Woningfonds bent aangegaan, zal de rentevoet van deze lening naar aanleiding van de vijfjaarlijkse herziening kunnen stijgen tot een bepaald maximum-plafond.
verkoop huis met sociale lening JuridischForum.be.
10 berichten Pagina 1 van 1. verkoop huis met sociale lening. 1, 29 mei 2012 1408.: Vijf jaar geleden kochten we een huis waarvoor wij een sociale lening kregen. We hebben de hele woning verbouwd. Nu is ons gezin uitgebreid en wordt de woning wat krap. Ik loop ook de hele tijd oververmoeid rond. Ik had het wonen langs een drukke weg onderschat. Ik doe geen oog dicht. Wij zouden dus graag deze woning verkopen.
Sociale woonlening Gemeente Mol.
Naast de Vlaamse Woonlening en het Vlaams Woningfonds zijn er binnen de provincie Antwerpen ook een aantal niet-gesubsidieerde sociale kredietmaatschappijen actief. Hier kan je een lening bekomen voor het bouwen, kopen en/of verbouwen van je enige eigen woning. De basisgrenswaarde van je woning mag maximaal 218 000 euro bedragen barema 2012 jaarlijks geïndexeerd. Dit bedrag is te verhogen met 5 procent per persoon ten laste.
Sociaal lenen Woondienst Regio Roeselare.
Ongeschikt, onbewoonbaar, verwaarlozing. Bij het Vlaams Woningfonds kan je terecht voor een goedkoop hypotheciar krediet voor.: De aankoop van een woning/ appartement, eventueel in combinatie met het renoveren er van. Het behoud in geval van een echtscheidingsprocedure/ beëindiging samenwonen van een woning of apparetement, eventueel in combinatie met het renoveren er van.
Vlaams Woningfonds Website Beringen.
Het Vlaams Woningfonds behandelt de dossiers van mensen die een sociale hypothecaire lening willen aanvragen. Heb je specifieke vragen over een sociale hypothecaire lening, dan kan je met afspraak terecht op de zitdag van het Vlaams Woningfonds in Beringen. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden voor het verkrijgen van een sociale lening zoals.
Sociale lening Gemeente Koksijde.
De VMSW staat in voor de bouw van sociale woningen, met de bedoeling om deze te verkopen of te verhuren aan gezinnen met een bescheiden inkomen. Zij kent ook goedkope sociale leningen toe aan de gezinnen die een sociale woning wensen aan te kopen, of die hun eigen woning wensen te kopen, te bouwen of te renoveren. Wil je weten of jij in aanmerking komt? Neem een kijkje op www.vmsw.be. Leningen van het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een begrensd inkomen voor.: de aankoop of het behoud van een woning of appartement, eventueel gecombineerd met werken. werken aan een woning of appartement. Sociale Lening bij een erkende kredietmaatschappij. Regionale kantoren VZW Sociaal Woonkrediet.
Vlaams Woningfonds Woonplus.
Ik wil een woning verkopen. Woonpremies en voordelen. Premies voor energiebesparende maatregelen van Eandis. Gebreken aan de woning / leegstand / verwaarlozing. Ongeschikt en Onbewoonbaar. Huisjesmelkerij en Vlaamse wooninspectie. Tijdelijke huisvesting van seizoenarbeiders. Duurzaam wonen en bouwen energie. Groepsaankoop energiebesparende maatregelen / gebouwschil. Wat betekent duurzaam wonen en verbouwen? Waar vind ik meer informatie? Jouw dagelijkse energie. Levenslang wonen en aangepast bouwen. Wat betekent Levenslang en aangepast? Waar vind ik meer informatie? Premies en voordelen. Betaalbaar en sociaal wonen. SHM Eigen Dak. DDS als verhuurder. DDS als verkoper. SBK Dendermonde als verkoper. Sociale lening voor bescheiden woningen. Aanvullende provinciale lening. Veilig en gezond wonen. Brand en inbraakpreventie. Gezond poetsen en wassen. Een gezonde tuin. Een gezond binnenmilieu. SHM Eigen Dak. DDS als verhuurder. DDS als verkoper. SBK Dendermonde als verkoper. Sociale lening voor bescheiden woningen. Aanvullende provinciale lening. Tot 2013 bestonden er twee aparte sociale woonleningen: de Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW en de lening van het Vlaams Woningfonds voor gezinnen met minstens één kind ten laste.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Kopen en verkopen Ronse.
Plaatselijke sociale huisvestingsmaatschappij SHM Vlaamse Ardennen, Sint-Jozefsplein 18, 9700 Oudenaarde, 055 31 62 14, info@vlaamse-ardennen-oudenaarde.woonnet.be. De Provincie Oost-Vlaanderen kan een aanvullende lening toestaan aan personen met een beperkt inkomen die een hoofdlening hebben bij een erkende kredietinstelling voor het kopen, bouwen of verbouwen van een woning in Oost-Vlaanderen.De aanvullende lening kan hoogstens 10.000 bedragen.

Contacteer ons